default_mobilelogo

 

2020

Poštovana/i

Ovim putem Vas obavještavamo da nažalost zbog loše epidemiološke situacije i najava za jesen, XXXVI Simpozij ORL, koji se trebao održati u terminu: 01-03.10-2020- prolongiramo za sledeću godinu.

U narednom periodu obavjestićemo Vas o tačnom datumu održavanja a mjesto održavanja ostaje isto. Na taj korak odlučili smo se zbog velike zainteresovanosti učesnika, trenutna zakonska regulativa koja ostaje na snazi je maksimalan broj 50 učesnika u zatvorenom prostoru.

Glavni odbor je odlučio da skup ne održava virtuelno jer su bolji efekti uživo kad se stvore uslovi.

Srdačan pozdrav,

Predsjednik udruženja

Mr sc. med. Zorica Novakovic

 

2019

 • III kongres i XXV simpozijum otorinolaringologa Republike Srpske sa međunarodnim učešćem održan je od 23. - 25. maja 2019. godine u Banja Luci.  Radovi su slati do 1. maja 2019. godine na e-mail adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.  
  -
  Banja Luka  https://bs.wikipedia.org/wiki/Banja_Luka

 

 

2018 

 • XXIV simpozijum otorinolaringologa Republike Srpske sa međunarodnim učešćem održan je od 24. - 26. maja 2018. godine u hotelu ,,Leotar" u Trebinju. Glavna tema simpozijuma bila je ,,AKTUELNE TEME IZ LARINGOLOGIJE I FONIJATRIJE''. Radovi su slati do 1. maja 2018. godine na e-mail adrese: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. i Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.     
  -
  Hotel ,,Leotar", Trebinje  http://www.hotelleotar.com

 

 2017

 • XXIII simpozijum otorinolaringologa Republike Srpske sa međunarodnim učešćem održan je od 18. - 20. maja 2017. godine u hotelu ,,Prijedor" u Prijedoru. Glavna tema simpozijuma bila je ,,AUDIOLOGIJA I VESTIBULOLOGIJA''. Radovi su slati do 1. maja 2017. godine na e-mail adrese: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. i Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.    
  -
  Hotel ,,Prijedor", Prijedor  http://hotel-prijedor.com

 

2016

 • XXII simpozijum otorinolaringologa Republike Srpske sa međunarodnim učešćem održan je od 20. - 21. maja 2016. godine u Andrićgradu u Višegradu. Glavna tema simpozijuma bila je ,,TONZILARNI PROBLEM''. Radovi su slati do 5. maja 2016. godine na e-mail adrese: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.   
  -
  Andrićgrad, Višegrad  http://www.andricgrad.com/la/

2015

 • II kongres i XXI simpozijum otorinolaringologa Republike Srpske održan je od 28. - 31. maja 2015. godine u Banja Luci, u saradnji sa Akademijom nauka i umjetnosti Republike Srpske. Radovi su slati do 10. maja 2015. godine na e-mail adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 
  - Akademija nauka i umjetnosti Republike Srpske, Banja Luka    http://www.anurs.org/

 

2014

 • XX simpozijum otorinolaringologa Republike Srpske održan je od 5.- 6. septembra 2014. godine u etno selu ,,Stanišići" u Bijeljini. Glavna tema simpozijuma bila je ,,TUMORI GLAVE I VRATA". Radove su slati na e-mail adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.  
  - Etno selo ,,Stanišići", Bijeljina  http://www.etno-selo.com/latinica/onama.php

 

2013

 • XIX simpozijum otorinolaringologa Republike Srpske održan je od 24. - 26. maja 2013. godine u hotelu ,,Termag" na Jahorini. Glavna tema simpozijuma bila je ,,RINOLOGIJA - JUČE, DANAS, SUTRA". Radovi su slati do 10. maja 2013. godine na e-mail adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.   
  - Hotel ,,Termag", Jahorina  http://termaghotel.com/

2012

 • XVII simpozijum otorinolaringologa Republike Srpske sa međunarodnim učešćem održan je u junu 2012. godine u hotelu ,,Park" u Doboju.
  - Hotel ,,Park", Doboj  https://www.facebook.com/pages/Hotel-Park-Doboj/216728898429870
 • XVIII simpozijum otorinolaringologa Republike Srpske sa međunarodnim učešćem održan je od 23. - 24. novembra 2012. godine u hotelu ,,Kardial" u Banji Vrućici. Glavna tema simpozijuma bila je ,,STRANA TIJELA TRAHEOBRONHALNOG STABLA". Radovi su slati na e-mail adresu:  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 
  - Hotel ,,Kardial" , Banja Vrućicahttp://www.banja-vrucica.com/rezervisite/kardial/

2011

 • I kongres i XV simpozijum otorinolaringologa Republike Srpske sa međunarodnim učešćem održan je od 3. - 4, juna 2011. godine u Banskom dvoru u Banja Luci.
  Banski Dvor, Banja Luka http://banskidvor.org/intro/index.html
 • XVI simpozijum otorinolaringologa Republike Srpske sa međunarodnim učešćem održan je u novembru 2011. godine u hotelu ,,Kardial" u Banji Vrućici.
  - Hotel ,,Kardial" , Banja Vrućica  http://www.banja-vrucica.com/rezervisite/kardial/

 

2010

 • XIV simpozijum otorinolaringologa Republike Srpske sa međunarodnim učešćem održan je od 14. - 15. maja 2010. godine u Kulturnom centru u Gradišci. Glavna tema simpozijuma bila je ,,REKONSTRUKTIVNA HIRURGIJA U OTORINOLARINGOLOGIJI". 
  Kulturni centar, Gradiška  http://kcgradiska.com/

2009

 • XIII simpozijum otorinolaringologa Republike Srpske sa međunarodnim učešćem održan je od 5. - 6. juna 2009. godine u hotelu ,,Drina" u Bijeljini.
  -
  Hotel ,,Drina", Bijeljina http://www.hoteldrina.info/ 

2008

 • XII simpozijum otorinolaringologa Republike Srpske sa međunarodnim učešćem održan je od 6. - 7. juna 2008. godine u hotelu ,,Vidović" u Banja Luci.
  Hotel ,,Vidović", Banja Luka  http://hotelvidovic.com/

2007

 • XI simpozijum otorinolaringologa Republike Srpske sa međunarodnim učešćem održan je od 1. - 3. juna 2007. godine u hotelu ,,Leotar" u Trebinju. Glavna tema simpozijuma bila je ,,GLANDULARNA I ESTETSKA HIRURGIJA U ORL". 
  Hotel ,,Leotar", Trebinje  http://www.hotelleotar.com/sr/vesti/index.php 

2006

 • X simpozijum otorinolaringologa Republike Srpske održan je u hotelu ,,Monument" na Mrakovici, u Nacionalnom parku Kozara. Glavna tema simpozijuma bila je ,,DJEČIJA OTORINOLARINGOLOGIJA" 
  Hotel ,,Monument", Mrakovica, Nacionalni park Kozara   http://www.hotel-monument.com/srpski/home.htm

2005

 • IX simpozijum otorinolaringologa Republike Srpske održan je od 3. - 4. juna 2005. godine u motelu ,,Brioni" u Foči. Glavne teme simpozijuma bile su ,,NOVI STAVOVI U DIJAGNOSTICI I LIJEČENJU OBOLJENJA NOSA I PARANAZALNIH ŠUPLJINA" i ,,KOŽNI TUMORI ORL REGIJE". 
  Motel ,,Brioni", Foča  https://www.facebook.com/Motel-Brioni-Fo%C4%8Da-554340177988096/

2004

 • VIII simpozijum otorinolaringologa Republike Srpske sa međunarodnim učešćem održan je od 2. - 4. juna 2004. godine u restoranu-pansionu ,,Kula" u Istočnom Sarajevu. Glavne teme simpozijuma bile su ,,HIRURGIJA SREDNJEG UHA" i ,,KOHLEARNI IMPLANTAT" . 
  Restoran-pansion ,,Kula", Istočno Sarajevo  https://www.facebook.com/restorankula/